• Westlandia zo.1 voor de beker naar CWO

  13 dec 2023
 • Westlandia zo. 1 komt dit kalenderjaar nog 1x in actie. Komende zaterdag 18 december vanaf 14:30 uur speelt het vlaggenschip van onze club bij CWO in Vlaardingen. Deze wedstrijd in de 2e ronde van de districtsbeker staat onder leiding van de heer Noordhoek.

  CWO degradeerde afgelopen seizoen via de nacompetitie uit de 2e klasse, waar ook Westlandia. za. 1 in speelde. De Vlaardingse ploeg werd in de p/d-wedstrijden uitgeschakeld door Verburch.
  Dit seizoen is men ingedeeld in de Westlands getinte 3e klasse. In de laatste 5 competitiewedstrijden is CWO ongeslagen. De achterhoede kreeg zelfs in de laatste 4 duels géén goal meer tegen. Door die 11 extra punten steeg men naar de 6e plaats in 3D.
  Na winst van de bekerpoule in september 2023 was men in de 1e ronde te sterk voor SEV (4-0).

  Westlandia komt pas voor het eerst in actie voor de districtsbeker 2023-2024. Vorig seizoen bereikte de zondagselectie de 1/2 finale en pakte een ticket voor de TOTO-KNVB-beker. De mannen van trainer Maurizio Ceccucci en zijn staf zullen er alles aan doen om die prestatie te evenaren en mogelijk verbeteren.

  Rond de klok van half 5 zullen we weten of er na 90 minuten een winnaar is. Als dat niet het geval is, zullen direct na het laatste fluitsignaal strafschoppen genomen moeten worden.

  Fr@

  Adres CWO: Nieuwelantpark Trimpad 12 3135 GA Vlaardingen