• Westlandia zo. ontvangt nr.3 Gemert

29 sep 2021
  • Zondag 3 oktober is Westlandia gastheer voor VV Gemert. De heer Cairo is door de bond aangesteld om deze wedstrijd in de 3e divisie in goede banen te leiden.

Gemert speelt sinds augustus 2019 bij ons in deze divisie. Door de lockdowns hebben de beide teams elkaar alleen op sportpark Molenbroek getroffen. In het 1e seizoen verloren we in Brabant met 2-0. Vorig jaar revancheerden we ons door met 2-1 te winnen (goals Serhat Cakmak en Wesley Goeman).

De gasten zijn het huidige seizoen prima gestart en hebben staan na 6 duels op een keurige 3e plaats met 12 punten. Overwinningen waren er tegen DEM, Hollandia en Dongen. De punten werden gedeeld met Blauw-Geel, Hoogland en Groene Ster.

De wedstrijd van afgelopen zondag tegen Blauw-Geel 58 was voor Gemert een derby op eigen veld. Het werd niet het spektakel waar men op gerekend had (0-0). Wel was er een hoofdrol weggelegd voor doelman Stefan Tielemans. Hij hield met een paar knappe reddingen de nul.

Daar had Westlandia tot afgelopen zondag ook patent op, want de achterhoede was tot aan de wedstrijd tegen Unitas bijna 450 minuten niet gepasseerd. Door verdedigende foutjes en gemiste kansen, ging de ploeg uit Gorinchem weer met 3 punten naar huis (3-4).  Kai Verbeek scoorde op fraaie wijze zijn 1e competitiegoal voor het vlaggenschip

Het was voor Westlandia al de 9e keer in de 3e divisie dat er 4x tegen werd gescoord. Slechts 1x scoorde Westlandia in die duels 5 goals en pakte de overwinning. 4x werd het ook 3-4.

Op dinsdagavond speelde Westlandia een oefenwedstrijd tegen ASWH. Trainer Agterberg kon op een relaxte manier andere en zeker ook jonge spelers aan het werk zien. Het werd een boeiend duel met wisselende spelbeelden. Na 90 minuten was de eindstand 3-3 (Niek Meijer, Anwar Beeldstroo en Dinand Kuhn).

Komende zondag rond de klok van 4 uur zullen we weten of die jonge spelers zich in de kijker hebben gespeeld en of Westlandia mee blijft doen voor een mooie klassering in het linkerrijtje.

Fr@

Westlandia O21 gaat op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Quick Boys. De ploeg uit Katwijk heeft 1 wedstrijd minder gespeeld en staat met 6 punten, 1 punt achter op ons. Wedstrijd begint zaterdag om 14:30 uur.