• Westlandia zo. treft oude bekende ADO'20

6 okt 2021
  • Zondagmiddag vanaf 14:00 uur kunnen we bij ADO'20 opnieuw proberen een overwinning te behalen. De wedstrijd in Heemskerk staat onder leiding van de heer Teuben.

Het wordt de 15e keer dat we aantreden voor een spannende duel op sportpark De Vlotter.
    6x gingen de 3 punten mee naar Naaldwijk. Evenzo veel keer was de winst voor de "superezels". Op 24 november 2019 was het laatste onderlinge treffen. We wonnen toen met 3-1 en Steve van Kesteren was één van de doelpuntenmakers. In totaal scoorden we 26x en dat is 2 minder dan de thuisploeg maakte.

2 thuiswedstrijden tegen tegenstanders die gelijkwaardig aan ons (bleken te) zijn, gingen allebei in de afgelopen weken in slotfase de mist in. Dat kost Westlandia een mooie klassering in het linkerrijtje. Nu zijn we koploper van het rechterrijtje en moeten we weg zien te blijven uit de gevarenzone. Het verschil met de p/D-plaatsen is maar 3 punten.

Ook nr. 12 ADO'20 heeft dat probleem. ze staan gelijk in punten met ons, maar door een minder doelsaldo wel 2 plaatsen lager. Afgelopen zondag ontbrak bij ADO'20 de juiste vorm om het Unitas lastig te maken. De trainer van onze komende tegenstander sprak over een draak van een wedstrijd, waarbij zijn team amper kansen kreeg om te scoren.

Rond de klok van 4 zullen we weten of ADO'20 het onze doelman Jack Moraauw (foto) wel lastig heeft kunnen maken.

-----

Westlandia O21 heeft een vrij weekend. Volgende week komen de beloftes van MVV naar Naaldwijk.

Fr@