• Westlandia zoekt een kantinecoördinator

14 sep 2021
  • Ben jij een “horecatalent” en in staat om als gastheer/gastvrouw namens de organisatie op te treden en de organisatie in de kantine vlekkeloos te laten verlopen?

De functie:
    De kantinecoördinator houdt zich bezig met de bar/kantine. Denk daarbij aan de organisatie en. inrichting van de bar, het assortiment, de bezetting en voorraadbeheer. De coördinator wordt in de uitvoering van haar/zijn functie ondersteund door enkele ervaren krachten binnen de vereniging.

Werktijden en dienstverband:
    Wij bieden een dienstverband van gemiddeld 12 uur per week. Aanwezigheid is in elk geval vereist tijdens:
    • speeldagen op zaterdag vanaf 13.00 uur tot sluitingstijd (ca. 40 zaterdagen).
    • speeldagen op zondag (thuiswedstrijden Zo1) vanaf 13.00 uur tot sluitingstijd (ca. 20 zondagen).
    De functie kan naar keuze in een duo functie worden ingevuld.

Wat gevraagd wordt:
    - Ervaring in de horeca is een pré;
    - Organisatietalent (overzicht, coördinatie, planning);
    - Uitstekende sociale vaardigheden voor het op een prettige manier ontvangen en bedienen van onze gasten in samenwerking met de kantinemedewerkers.

Belangstelling?
    Voor vragen naar aanleiding van deze oproep kunt u contact opnemen met de voorzitter, Ton van Marrewijk op M 06 53579631 of via het e-mailadres voorzitter@rkvv-westlandia.nl.
    Uw belangstelling voor deze functie kunt u kenbaar maken door het inzenden van een kort CV en motivatie naar voornoemd emailadres voor 22 september 2021.