• Westlandia zoekt trainer voor talentvolle O21 elftal!

21 mei 2021
  • Westlandia heeft als een van de weinige verenigingen in de regio een O-21 team die uitkomt in de 4e divisie. Hierin spelen de gerenommeerde amateurverenigingen samen met de BVO-teams.
    Dit team dient als voorportaal voor de talentvolle voetballers om de opstap te maken naar ons 1e elftal van de zondag of zaterdag.

In verband met een plotseling ontstane vacature zijn wij op zoek naar een trainer voor deze groep.
    Deze trainer kan goed omgaan met de jeugd, heeft ervaring op gebied van trainen op hoger niveau, kan goed samenwerken en is ambitieus.

Wanneer je in dit profiel past en graag deel uit wil maken van deze groep, vragen wij je contact op te nemen met onze technisch manager Marko van der Knaap via technische_zaken@rkvv-westlandia.nl of op 06-53800892.

^Bestuur RKVV Westlandia