• Westlandia Zon. degradeert naar de Hoofdklasse...

7 jun 2022
  • Het moest gisteren gebeuren op bezoek bij HSC '21 in Haaksbergen. Westlandia dat een aantal weken geleden al ten dode werd opgeschreven, heeft de afgelopen weken nog belangrijke punten bij elkaar gevoetbald.
    Bij een overwinning van Westlandia en een gelijkspel of nederlaag van EVV zou Westlandia de promotie/degradatie wedstrijden bereiken.
    Ondanks de strijdlust die aanwezig was in de ploeg, kwam Westlandia niet verder dan een 2-1 eindstand in Haaksbergen.
    Dit betekent rechtstreekse degradatie naar de Hoofdklasse Zondag.. Ook een overwinning had Westlandia niet meer geholpen, want EVV won met 2-0 bij Dongen.

We hadden dit jubileumseizoen uiteraard graag anders afgesloten, maar de komende weken even treuren en dan met elkaar de schouders eronder richting het nieuwe seizoen.

Een niveau lager, maar met dezelfde strijdlust!

📸: PR HSC '21
    #ForzaWestlandia