• Winst! Westlandia wint van Unitas!

2 mei 2022
  • Met nog 6 wedstrijden te gaan is de spanning onderin weer helemaal terug, door de 2e overwinning op rij heeft Westlandia op knappe wijze weer aansluiting gevonden bij de voorlaatste plaatsen.
    Een 0-1 achterstand werd gisteren door doelpunten van Dinand Kuhn, Jedsel Markes en Kihami da Costa omgebogen in een 1-3 overwinning.
    De komende 3 zondagen zijn hele belangrijke wedstrijden tegen directe concurrenten.

Aanstaande zondag speelt Westlandia een thuiswedstrijd tegen directe concurrent Hoogland, zij staan momenteel op de 15e plaats met slechts 4 punten voorsprong op Westlandia.
    Bij een overwinning nadert Westlandia Hoogland tot slechts 1 punt. Het is een onwijs belangrijke wedstrijd en we zien jullie graag volgende week zondag op de Hoge Bomen!

Tot dan!

📸: Theo Bos (De Stad Gorichem)