• Wordt ook in Oss de blessuretijd cruciaal?

  12 sep 2019
 • Zondag 15 september speelt ons vlaggenschip een uitwedstrijd in Oss. Vanaf 14:30 uur strijden O.S.S.'20 en Westlandia op Sportpark De Rusheuvel om de felbegeerde 3 punten.

  De thuisclub debuteerde vorig jaar augustus prima in de 3e divisie. Men bereikte, na het winnen van de 2e periode, de nacompetitie, maar Quick Boys ging met de promotie naar de 2e divisie aan de haal.

  Men zegt vaak dat een 2e seizoen op een hoger niveau altijd lastig is, maar de Brabanders logenstraffen dat of zijn de uitzondering op de regel.
  Zij zijn immers prima gestart en hebben al weer 7 punten uit 3 wedstrijden. Het hadden er 9 kunnen/moeten zijn. Afgelopen zondag kreeg Dongen tegen O.S.S'20, vlak voor tijd op basis van de "ouderwetse doellijn-technologie" een  dubieuze tegentreffer toegekend. Na het nodige tumult stond wel  de 1-1 eindstand op de borden. De trainer van Dongen vond een puntendeling verdiend. Zijn collega had daar zo zijn gedachten over.

  Westlandia won vorig seizoen beide wedstrijden van O.S.S.'20. Uit werd het 4-2 en thuis 3-2 voor de groen-witten. Trainer Bertran Kreekels zal zijn verdedigers zeker wijzen op het gevaar van Gio Serbony. Hij scoorde in deze duels 4x. Van de huidige groep passeerden ook Patrick Batist en Dean van Ooijen al een keer de keeper van O.S.S.

  Vince v.d. Knaap hoopt natuurlijk ook zo veel als mogelijk in dat soort lijstjes te komen.
  Zijn echte spitsengoal tegen UNA was zijn 6e doelpunt in zondag 1, maar het was pas zijn eerste in een competitiewedstrijd.
  Helaas was zijn 1-0,niet genoeg voor 3 punten. Net als een week eerder vloog in blessuretijd de gelijkmaker achter Edgar Leerdam.
  Zonde, maar de puntendeling deed eigenlijk wel recht aan het krachtsverschil op het veld.

  De technische staf heeft deze week weer een aantal trainingen om de verder te werken aan een beter resultaat. Wat al wel opvalt is dat we tot nu toe pas 3 goals tegen hebben gekregen
  Vorig jaar had Westlandia 10x en in 2017 al 11x extra af moeten trappen na 3 speelrondes in de 3e divisie

  Gelet op het verloop van onze recente wedstrijden, is het misschien handig dat scheidsrechter Cairo komende zondag iets eerder af gaat fluiten.

  Fr@

  Adres OSS'20
  Sportpark De Rusheuvel
  Rusheuvelstraat 59
  5346JH Oss