• Zaterdag 1 start bij Vitesse D.

  19 jan 2023
 • Zaterdag 21 januari wordt de razend spannende competitiestrijd in de 2e klasse E vervolgd. De verschillen tussen de top en de gevarenzone (vanaf plaats 9) in deze klasse zijn nog uiterst klein. Met een goede serie wedstrijden kan een club flinke stappen maken. Nr. 4 Westlandia heeft de komende weken daarvoor een mooie uitdaging, want er staan 3 wedstrijden tegen de top 3 op het programma.

  De start is zaterdag in Delft. tegen nr. 3 Vitesse. De heer van Pinxteren is door de bond aangewezen op het duel op Tanthof vanaf 14:30 uur in goede banen te leiden.
   
  De Delftse formatie begon het seizoen met 2 nederlagen. Vervolgens werd er niet meer verloren. Op de slotdag van periode 1 liep men deze prijs mis op doelsaldo. SVC'08 had afgelopen woensdagavond voldoende aan een 0-0 bij RKDEO.
   
  De laatste wedstrijd van Vitesse voor de winterstop werd met 3-0 gewonnen van plaatsgenoot Concordia. Afgelopen week werd een trainingskamp belegd in Portugal. Naast de gebruikelijke activiteiten werd er ook een oefenwedstrijd gespeeld. Van 1e klasser uit Zuid 1 (Gemert) werd met 3-2 gewonnen.
   
  De mannen van Theo Verbeek en zijn staf hebben de periode na de winterstop o.a. gebruikt om te trainen op de Hoge Bomen. Tijdens het geslaagd trainingsweekend in Portugal werd verder gewerkt aan het verbeteren van conditie, vorm en teambuilding. Natuurlijk werd er ook aandacht besteed aan de culturele en historische aspecten van dit Zuid-Europese land.
   
  Vitesse D. uit is in de regel een lastige wedstrijd voor de groen-witten. We hebben er in de 4 gespeelde competitiewedstrijden pas 1x gescoord en maar 2x gelijk gespeeld. 
   
  Rond de klok van half 5 zullen we weten of de Westlandianen konden voorkomen dat Vitesse voor de 10e maal op rij dit seizoen ongeslagen is gebleven of dat wij onze eerste overwinning op Tanthof konden vieren.
   
  ---
  Zaterdag 2 kan in de komende speelronde thuis om 12:00 uur direct aan de bak tegen Quick Boys. De mannen van trainer Hans v.d. Kruk kunnen laten zien, dat ze deze keer wel een goed resultaat tegen een hekkensluiter neer kunnen zetten. De afgelopen jaren ging dat nog wel eens mis
   
  Het 3e team heeft ook een thuiswedstrijd. Vanaf 14:30 uur wacht een duel tegen de nr. 2 DVO'32.  Kijken of het team van trainer Jeroen van Kester ook woorden om kan zetten in daden.
   
  Fr@