• Zaterdag en zondag trainers ondertekenen contracten!

  2 jun 2021
 • Afgelopen zaterdag hebben meerdere trainers hun contract voor komend seizoen getekend, dat is mooi nieuws!
  Patrick van Dullemen is volgend seizoen de nieuwe assistent bij de zondagselectie van hoofdtrainer Marcel Koning, het duo kent elkaar van vroeger als jeugdtrainer bij ADO Den Haag. ‘We konden het goed met elkaar vinden toen' Aldus Dullemen. Westlandia kijkt met vol vertrouwen naar het nieuwe seizoen met het nieuwe trainers duo!

  Daarnaast hebben de trainers van de zaterdagselectie hun handtekeningen gezet onder het contract voor komend seizoen. Theo Verbeek blijft hoofdtrainer van de zaterdagselectie, Hans van der Kruk en Rob Klop blijven actief bij zaterdag 2 en Wim Lentz is gepresenteerd als nieuwe trainer van de zaterdag 3. Zaterdag 3 valt vanaf volgend seizoen binnen de 1e zaterdagselectie, deze stap is bedoeld voor een betere doorstroming vanuit de jeugd naar de zaterdagselectie.
  Lees hier een volledig artikel over Wim Lentz: https://www.rkvv-westlandia.nl/wim-lentz-maakt-de-cirkel-rond

  Als laatste mooie nieuws is te melden dat alle spelers van de zondag selectie hun contract voor komende seizoen officieel getekend hebben. Op naar een mooi en compleet seizoen op alle fronten, morgen maken we ook de nieuwe spelers van de zondag selectie bekend!

  #ForzaWestlandia #Westlandia