• Zefier X Westlandia - 'De kampioensrit in 2009 zal ik nooit meer vergeten’

    16 mrt 2021
  • Touringcarbedrijf Zefier is specialist in het Westland en daarbuiten als het gaat om vervoer. Zefier verzorgt het vervoer bij schoolreisjes en groepsreizen, maar ook bij bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Zefier beschikt over een zeer modern, luxe wagenpark, daarmee hebben ze de geschikte oplossing voor elke reis. Sinds kort is Zefier gestart met de verhuur van allerlei soorten auto’s en bestelbussen en om alvast een voorproefje te nemen op de tijden zonder maatregelen heeft Zefier een speciale party-bus gebouwd! Wat de wensen dus ook zijn, Zefier zorgt ervoor dat iedereen ontspannen en comfortabel op de plaats van bestemming komt, kwalitatief, stipt, servicegericht en flexibel zijn de kernwaarden van Zefier!

    Eigenaar John de Roo reed als chauffeur bijna 20 jaar geleden voor de eerste keer met Westlandia. Het kampioenschap in 2009 zal hij nooit vergeten, onder begeleiding van tientallen motoren in konvooi vanuit Almere naar het Westland, “Dat is een rit die ik nooit meer zal vergeten”.
    De Businessclub van Westlandia is blij met deze mooie samenwerking met Zefier, op naar nog vele veilige kilometers en dat er nog maar een hoop punten mee terug de bus in gaan naar Naaldwijk!

    Kijk voor meer informatie op de website van Zefier en bekijk hieronder de video waarin John de Roo zijn bedrijf Zefier aan jullie voorstelt!