• Zes-punten-duel voor zaterdag 1 bij DoCoS

  30 okt 2019
 • Komende zaterdag al weer speelronde 7 in de 2e klasse B. Dat betekent dat binnen 2 wedstrijddagen de strijd om de 1e periode wordt beslist.
  Er zijn nog 3 kanshebbers  Als UVS geen fouten maakt, pakken zij die eerste prijs. Anders hebben  DSO of Wateringseveld/K. nog de kans om een feestje vieren.

  Westlandia en DoCoS hebben andere zorgen. Wij staan met 7 punten op een 9e plaats, maar slechts 1 punt voor op de p/D-plaatsen. DoCoS, hekkensluiter in 2B, kan bij een goede winstpartij ons op de ranglijst passeren.

  De club uit de sleutelstad keerde in 2012 terug in het zaterdagvoetbal. In het 2e seizoen pakte men de titel. 3 seizoenen later volgde met het kampioenschap de promotie naar de 2e klasse. Daar werd men achtereenvolgens 4e en 8e.
  De start van dit seizoen is, mede door blessures van belangrijke spelers, niet denderend. Op eigen veld werd pas 2x gespeeld en met de nodige mazzel 1x gelijk gespeeld tegen Kagia. Doelman Van Harmelen kopte toen in de laatste seconde de 1-1 binnen.
  Soccer Boys was op de 2e speeldag met 2-1 te sterk in Leiden.
  In speelronde 4 was er de knappe 3-1 winstpartij tegen Te Werve in Rijswijk. Door dat wapenfeit heeft men nu 4 punten.

  Westlandia pakte afgelopen weekend een belangrijk punt tegen toen nog de nummer 2 SVC'08. Het was een zwaar bevochten gelijk spel, waarbij we over (een beetje) geluk niet te klagen hadden. Tim v.d. Voort (foto) was 2x trefzeker vanaf 11 meter. Hij bracht zijn seizoenstotaal op 14 goals in 15 wedstrijden van zaterdag 1

  Het 6 punten-duel op Sportpark Morskwartier I (Haagse Schouwweg 5 Leiden) staat vanaf  14:30 uur onder leiding van de heer Blaak.

  ----
  Het 2e team won afgelopen zaterdag knap van Honselersdijk (4-1). Nu wacht een uitwedstrijd bij directe concurrent in het rechterrijtje Schipluiden 2.
  Aftrap op 2 november op Sportpark Keenenburg is om 12:00 uur

  Fr@