• Lid worden

Informatie voor alle nieuwe leden van de RKVV Westlandia

Gerard Mulder is contactpersoon voor al uw vragen over het lidmaatschap van RKVV Westlandia. Gerard ontvangt alle inschrijfformulieren en beoordeelt die op volledigheid en juistheid. Als de formulieren juist zijn ingevuld en voor zover van toepassing zijn voorzien van de juiste bijlagen, zal Gerard de inschrijving in orde maken en aan u bevestigen.

Gerard is te bereiken op M 06-27828650 en via het emailadres ledenadministratie@rkvv-westlandia.nl

Wanneer u of uw zoon of dochter ervoor kiezen om bij RKVV Westlandia te komen voetballen, kunt u de inschrijving in orde maken via het inschrijvingsformulier van RKVV Westlandia.

Voor informatie over actuele contributiebedragen en overige voorwaarden verwijzen wij u naar het overzicht van onze contributies.

In onderstaande video hebben we geprobeerd uit te leggen hoe het is om als nieuw lid op Westlandia te komen, wat kun je verwachten en waar moet je op letten? Ook geven we informatie over het aanmelden & inschrijven. Bekijk hem hier: