• Lid worden

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze voetbalvereniging en dat je erover nadenkt om je bij ons aan te melden. Bij ons gaat dat in twee stappen:

  Stap 1. Aanmelden dat je geïnteresseerd bent
  Stap 2. Inschrijven of overschrijven

  Stap 1 Aanmelden dat je geïnteresseerd bent

  Hieronder staat aangegeven waar je je voor kunt aanmelden. Maak je keuze en klik op de link voor het bijbehorende aanmeldformulier: 

  1. Spelen in een selectieteam | Aanmelden voor een gesprek of stage
   Wil je in een van onze selectieteams spelen? Meld je dan hier aan en vertel ons waar je nu voetbalt en waarom je graag bij Westlandia zou willen spelen. Als je dat gedaan hebt, dan nemen wij contact met je op voor een gesprek of een stageperiode.
  1. Spelen in een breedteteam | Aanmelden voor speciale verzoeken of een proeftraining
   Wil je bij Westlandia voetballen, maar wil je eerst een paar proeftrainingen meedoen? Of wil je je laten overschrijven naar een team met bekenden, of gewoon in een leuk team spelen…? Meld je hier aan, dan neemt onze ledenadministratie contact met jou op.
  1. Teambegeleider | Aanmelden voor een gesprek
   Voor trainer/coaches, keeperstrainers, videoanalisten, elftalleiders e.d. Wil je bij een van onze selectieteams of breedteteams aan de slag? Meld je dan hier aan en stuur ons je cv en motivatie. Dan nemen wij contact met je op voor een gesprek.

   

  Stap 2 Inschrijven of overschrijven
  Hieronder staat aangegeven hoe vervolgens de inschrijving of overschrijving verloopt. Maak je keuze en klik op de link voor het in- en overschrijvingsformulier: 

  1. Overschrijven naar een selectieteam
   Je hebt al een aantal gesprekken met ons gevoerd en/of een stageperiode afgerond (zie Stap 1). Alleen met akkoord van ons Hoofd Opleiding (jeugd) of Technisch Manager (senioren), zal onze ledenadministratie de overschrijving in gang zetten.
  1. In- of overschrijven naar een van onze breedteteams
   Als het goed is, vond je de proeftrainingen leuk en/of heb je antwoord op je speciale verzoeken (zie Stap 1). Je kunt je dan nu bij Westlandia inschrijven. Als het om een overschrijving gaat, dan is het wel zo netjes om dit te melden bij je huidige vereniging. 

  Hier vind je het in- en overschrijvingsformulier.
  V
  oor informatie over actuele contributiebedragen en overige voorwaarden verwijzen we je naar het overzicht van onze contributie.

  In onderstaande video leggen we uit hoe het is om als nieuw lid op Westlandia te komen, wat je kunt verwachten en waar je op moet letten.